2014-09-30 ▲ 16:51:27

första oktober

Ja, vad ska man säga? Det har ju gått sådär med bloggen på senaste tiden. Inte för att det någonsin varit flitigt uppdaterad, men nu finns det i alla fall en ursäkt till att vi knappt skrivit något, och det är ju den enkla anledning att vi varit upptagna med att resa ner för kusten. Sen senaste blogginlägget har vi gjort en trip till Fraser Island, paddlat kanot och campat i Noosa Everglades, druckit öl med saknade vänner i Brisbane och Surfers Paradise och nu är befinner vi oss i Byron Bay i några dagar innan det bär av till vårt sista stopp i Australien, nämligen fantastiska Sydney! Som jag ser fram emot att komma till Sydney igen, det var ju den första staden vi kom till och trots att vi redan spenderat en månad i Sydney tidigare finns det så himla mycket vi vill göra innan vi lämnar Australien. 
 
Idag är det alltså en vecka kvar tills vi lämnar Australien för cirka sju veckor på Nya Zealand, vilket känns så spännande samtidigt som jag kommer sakna Australien mer än jag till en början trodde. Vår månad nerför östkusten har verkligen varit så jävla bra och tiden har gått för fort för att man ens ska hinna landa och inse vad man egentligen gjort under de senaste veckorna. Byron är i alla fall asnice och igår (det är ju faktiskt natt här nu) så besökte vi Nimbin, en liten hippiestad utanför Byron Bay där folk på gatan frågar om man vill köpa cookies och allt vad det nu heter. Det var kul att se iaf! Just nu är Sebbe ute och ränner medans jag hänger inne då jag har känns mig trött och hängig hela dagen. Håller tummar och tår för att jag mår bättre imorgon. Kram.
 
 
2014-09-15 ▲ 08:16:16

whitehaven beach

2014-09-11 ▲ 02:51:49

fri till slut

bilder från babinda boulders och josephine falls utanför cairns.
 
äntligen har vi börjat resa! eller ah, vi började ju resa första september men det har inte blivit av att jag bloggat då vi håller på med grejer typ hela tiden. vi har i alla fall spenderat en vecka i cairns som bestod av festande, badande och en dagstur till stora barriär revet. sen har vi besökt magnetic island och townsville innan vi hamnade här i airlie beach. idag är det dags för vår 2 dagars tur till whitsundays och det ska bli så jäkla roligt! 
 
vi har förövrigt bokat i princip hela östkusten och vårt busspass för nya zeeland och lite saker vi ska göra där. längs östkusten har vi i alla fall bokat in whitsundays, fraser island och paddla kanot samt campa på egen hand i nosa everglades (vilket kommer bli min död, haha), sen ska sebbe ta surflektioner i byron bay, där en man blev dödad av en haj i förrgår på en utav ställerna där folk lär sig surfa, känns ju tryggt, men det ska nog gå bra! sen har vi bokat in fyra saker vi ska göra i nya zeeland vilket ska bli så nice även om jag dör av nervositet redan, haha. 
 
nu ska vi ge oss ner på stan och köpa lite grejer inför vårt seglingsäventyr. ska försöka blogga när vi kommer tillbaka på lördag eftermiddag. kram!
 
 
RSS 2.0