2014-07-18 ▲ 11:04:09

farmdagar

tänkte visa lite fler bilder från våra fyra veckor på farmen jag och rachel jobbade på. nu var det tre veckor sedan jag slutade vilket känns så himla knäppt, typ som att det aldrig hänt.fotade mycket soluppgångar och solnedgångar i alla fall. fantastisk arbetsmiljö men tyvärr var ljudbilden inte lika underbar om man inte tycker om ljudet av en brummande motor såklart.ja, ni ser ju själva. så himla fint.
vår farmare hade också fem helt underbara hundar; kommer såklart inte ihåg namnet på denna sötnosen. / att arbeta på en boskapsfarm innebar också en hel del boskap, som här till exempel; en gammal tjur som var lite för bekväm för att flytta på sig.
 
äntligen är det dags för helg för min del vilket såklart välkomnas med öppna armar. blev inte dunderförkyld som jag befarade och hoppas att jag slipper bli det nu till helgen också. de senaste dagarna har i princip bestått av jobb och en jäkligt butter julia som är överdrivet trött på folk som inte har råd med egen alkohol och istället tar från andra och världens sämsta manager. nog om det. kram!
2014-07-15 ▲ 11:38:00

dom säger: allt kommer bli bättre för tiden läker alla sår

 
lite townsville igen.
 
avdankad säl, ungefär så skulle jag beskriva kvällens mående. ni vet när man är hängig, varm, kall, svettig och vatten smakar sådär torrt och konstigt sött, typ så känner jag. fast det kanske bara är jag som känner så när jag börjar dra på mig en hejdudrans förkyldning. håll tummar och tår för att det är bristen på sömn som spökar med mig för jag har inte råd att vara sjuk. blöh.
 
next up: laga mat till en förhoppningsvis frisk pojkvän. kram.
 
2014-07-14 ▲ 05:04:30

townsville

För x antal veckor sedan var vi i Townsville över dagen. Himla fin stad faktiskt, om än död som tusan. 
2014-07-11 ▲ 07:53:15

svensk sommar

Lite hemlängtan sådär en fredag i Ayr. Men man vore ju konstig om man inte längtade hem till svensk sommar om man plockade pumpor eller zucchini dagarna i ända. Som tur är så har vi mindre än två månader kvar i Ayr innan det bär av nerför kusten och mot Nya Zeeland. Sebastian och jag diskuterade faktiskt om vi skulle åka till Fiji eller Cook-öarna i en veckan eller två också, under våra lite mer än tre månader på resande fot. Snart dags att börja planera allting i alla fall och det ska bli så himla spännande och då kommer det nog kännas lite mindre avlägset. Kram på er.
 
RSS 2.0