2013-04-15 ▲ 18:08:00

måndag och "nytt" jobb

Lite mobilbilder från helgen och idag. Det blev en lugn helg och gårdagen spenderades med Sebbe. Vi var sjukt sociala till Game of Thrones och käkat glass på Tre Toppar.

Idag har jag varit på Gekås på möte och imorgon är det min första dag som Gekåsanställd (arbetade ju där för Lernia i höstas). Så sjukt skönt att veta vart man ska jobba om dagarna numera. Däremot är jag väl inte överdrivet sugen på att gå upp 04:15 för att köra till stan och ta bussen, men samtidigt orkar jag inte köra hela vägen till Ullared själv vid halv sex på morgonen. Var förövrigt på gymmet idag för första gången på två veckor och körde ett tungt benpass, som det blir när man bara legat hemma och latat sig i två veckor, men nu ska det bli liv i mig igen. Puss.
2013-04-13 ▲ 16:55:15

helg

Äntligen lördag! Spenderade kvällen igår hemma hos Sebbe och sen spelade vi biljard med några grabbar, skönt med att lugn kväll trots att det var fredag. Idag har jag inte gjort mycket, gjorde en god frukost med Sebbe och bäddade sen rent i min säng. Så skönt att ha det gjort! Annars har jag bara ätit glass och kollat på The Help, en film som jag redan sett tre gånger minst, grym är den. Nu ska jag hitta något att äta och sen se vad kvällen har att erbjuda, puss!
2013-04-11 ▲ 10:22:00

beslutsångest

Sitter och lyssnar på The xx och funderar vad jag ska klä på mig med tanke på att Sebbe snart dyker upp här så vi kan göra något fräckt (om vi orkar och min hosta tillåter). Snart helg, det ska bli skönt.
 
Har fått en sjuk beslutsångest inför den närmsta tiden; för vad gör man egentligen när man tackat ja till ett nytt jobb men samtidigt blivit erbjuden att eventuellt börja arbeta på en tidigare arbetsplats? Det tål att tänkas på över helgen, har ändå inte möjligheten att välja något förrän på måndag. 
 
The xx – Chained är iallafall en go låt.
2013-04-09 ▲ 14:13:38

kick-ass frulle

Dras fortfarande med en hemsk förkylning så beslutade mig för att stanna hemma och ta det lugnt idag eftersom att jag än så länge inte blivit friskare av att spendera 8 timmar om dagen med barn. Gjorde iaf en kick-ass frukost med chiagröt, kaffe och lite annat gott. Så välbehövligt! Nu ska jag dra in till stan strax, puss!
2013-04-01 ▲ 15:20:00

FIRST

Och så blev man med blogg igen, efter mer än ett års uppehåll. Har blivit apförkyld och försöker kurera mig med c-vitamin och godis (än är påsken inte över) och Veckorevyn. Känns helt sjukt att det är tredje gången sen i februari jag är sjuk med tanke på att jag brukar vara sjuk kanske en gång om året, men det är väl så det är när man precis blivit vikarie och kroppen suger åt sig minsta lilla virus. Ska iaf ta ett långt varmt bad och hålla tummarna för att jag är bättre snart så jag kan pallra mig ner till gymmet i veckan. Puss!
RSS 2.0