2014-08-19 ▲ 11:43:17

wilsons promontory

åh, snacka om att jag har svårt att hitta motivationen att jobba mina sista sex dagar när jag kollar tillbaka på bilderna från när vi va på halvön wilsons promontory påväg till melbourne. har inte ens sett en strand sen vi va i townsville i maj.. tur att vår resa ner för östkusten innebär 100 procent strandhäng i alla fall. inte ens två veckor kvar innan vi drar cairns, taggelitagga.
2014-08-17 ▲ 09:28:14

jervis bay

ett gäng bilder från vår roadtrip mellan sydney och melbourne. vi stannade i jervis bay över dagen och tog ett dagstur ut för att se delfiner och omgivningen. såå himla fint och en strand i jervis bay innehar också världsrekordet för världens vitaste sand, och vitt var det. hamburgaren kan för övrigt vara den godaste skapelsen jag ätit och under vår roadtrip tror jag att jag åt en hamburgare i princip varje dag.
 
nu har vi bara två veckor kvar i ayr vilket känns helt jävla fantastiskt om man får uttrycka sig så! räknar i princip ner timmarna. sen har jag även bara åtta dagar kvar av farmarbete vilket känns ännu bättre. jag har hunnit bli ett år äldre sen jag bloggade senast och min födelsedag innebar en bakismorgon utan dess like och sedan picknick och bio, riktigt fint helt enkelt. har även fått ett paket från mor och far med en gammal kamera som jag fick i studentpresent 2012 men inte hade en endaste tanke på att ta med mig hit och lite kläder samt godis, världens bästa paket helt enkelt. kram på er.
RSS 2.0