2014-09-11 ▲ 02:51:49

fri till slut

bilder från babinda boulders och josephine falls utanför cairns.
 
äntligen har vi börjat resa! eller ah, vi började ju resa första september men det har inte blivit av att jag bloggat då vi håller på med grejer typ hela tiden. vi har i alla fall spenderat en vecka i cairns som bestod av festande, badande och en dagstur till stora barriär revet. sen har vi besökt magnetic island och townsville innan vi hamnade här i airlie beach. idag är det dags för vår 2 dagars tur till whitsundays och det ska bli så jäkla roligt! 
 
vi har förövrigt bokat i princip hela östkusten och vårt busspass för nya zeeland och lite saker vi ska göra där. längs östkusten har vi i alla fall bokat in whitsundays, fraser island och paddla kanot samt campa på egen hand i nosa everglades (vilket kommer bli min död, haha), sen ska sebbe ta surflektioner i byron bay, där en man blev dödad av en haj i förrgår på en utav ställerna där folk lär sig surfa, känns ju tryggt, men det ska nog gå bra! sen har vi bokat in fyra saker vi ska göra i nya zeeland vilket ska bli så nice även om jag dör av nervositet redan, haha. 
 
nu ska vi ge oss ner på stan och köpa lite grejer inför vårt seglingsäventyr. ska försöka blogga när vi kommer tillbaka på lördag eftermiddag. kram!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0